top of page
  • KD

Parijs 23-25 mei

Het is een jarenlange traditie - behalve de voorbije 2 coronajaren - dat de vijfdes een 3-daags bezoek brengen aan Parijs. Op maandag 23 mei verzamelden ze allen in de Burchtstraat voor een busreis naar de prachtige Franse hoofdstad. De eerste dag bezochten ze al heel wat mooie plekken zoals les Jardins des Tuileries, le Palais-Royal, la Place Vendôme, la Madeleine, de prachtige Opéra Garnier en les Galeries Lafayette. Na de heerlijke pizza van San Antonio trokken ze naar Montmartre en la basilique du Sacré-Cœur voor een Insta-wandeling.

Dinsdag koos een deel van de groep het beroemde kerkhof van Père Lachaise. De rest van de leerlingen opteerde voor de catacombes. In de namiddag stond een bezoek aan het Château van Versailles op het programma. ’s Avonds werd er gegeten in restaurant Monte Carlo aan l’Arc de Triomphe. De dag werd afgesloten met een boottocht langs de Seine of een bezoek aan la Tour Eiffel, aan de leerlingen de keuze.

De laatste dag bezochten de leerlingen nog le Musée d’Orsay en de buurt rond het Centre Pompidou, waarna de terugreis naar Aalst werd ingezet…


Comments


Recente posts
Archief
bottom of page