top of page
IEDEREEN VAN HARTE WELKOM!

OUDERRAAD DVM HUMANIORA

De ouderraad van DvM humaniora is een spreekbuis naar de school toe en een aanspreekpunt voor alle ouders. Wij ondersteunen het schoolgebeuren, en dit in nauwe samenwerking en overleg met de leerkrachten, de directie en de leerlingenraad. Wij organiseren verschillende activiteiten zoals de DvM Wandeling en de wijnverkoop. We ondersteunen de leerlingenraad bij o.a. 'De nacht van de film', helpen bij de opendeurdag, recepties, etc.  Tijdens onze maandelijkse vergaderingen, overleggen we met de directie en krijgen we de kans feedback te geven over pedagogische topics. 

Zin om bij de ouderraad te komen?  Dan ben je zeer welkom!  We vergaderen maandelijks op school, behalve in examenperiodes. Kom vrijblijvend kennismaken en van de sfeer proeven en misschien krijg je wel de smaak te pakken om ons te vervoegen.

​Stuur een mail naar ouderraad@dvmhumaniora.be, contacteer ons via een bericht ("Ouderraad") op Smartschool, of spring eens binnen op één van onze vergaderingen. Deze gaan telkens door in de personeelsruimte, meestal op maandagavond om 20 uur. De verschillende data vind je hier terug:

​9 september 24
7 oktober 24
18 november 24
13 januari 25
10 februari 25
17 maart 25
12 mei 25

De verslagen van de ouderraadvergaderingen vind je op Smartschool > Vakken > Info voor ouders en leerlingen > Verslagen en info ouderraad.

Groeten, de ouderraad

bottom of page