top of page

KOM JIJ OOK BIJ ONS TEAM?

6 & 7 oktober '18

LEVENSLOOP AALST

STAP, WANDEL OF LOOP MEE TIJDENS DE 24 UUR

PRIJS: 10 EURO PER DEELNEMER

Levensloop Aalst

Net als vorig jaar nemen wij volgende maand met DvM Humaniora deel aan Levensloop Aalst.

 

Tijdens het weekend van 6 oktober en 7 oktober wordt deze Levensloop (24 uren-loop of -wandel) georganiseerd in Aalst waarbij gedurende 24 uur door een team wordt gelopen of gewandeld langsheen het parcours. De organisatie van deze loop ligt deels in handen van Stichting tegen Kanker, deels in handen van vrijwilligers. Inschrijving voor deze loop bedraagt €10 per deelnemer en gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker. Uiteraard is het niet de bedoeling om 24 uur lang aanwezig te zijn. Jullie bepalen nl. zelf hoe lang jullie op het parcours wandelen of lopen.

 

De start wordt gegeven op zaterdag 6 oktober om 15 u, het einde is voorzien op zondag 7 oktober om 15 u. Dit alles gaat door in het stadspark van Aalst. De bedoeling van deze levensloop is dat er in estafettevorm gedurende 24 uur minstens één deelnemer per ploeg op het parcours loopt en/of wandelt. Levensloop is géén competitie.

 

Wij zoeken uiteraard deelnemers die onze ploeg willen vervolledigen. Indien jullie een uurtje kunnen vrijmaken tussen zaterdag en zondag, zouden wij jullie deelname alvast enorm op prijs stellen! Er is geen beperking op het aantal leden per team. Hoe meer enthousiastelingen zich aanmelden, hoe makkelijker we de 24 uren kunnen vullen. Indien je graag deelneemt, kan je je inschrijven via volgende website: https://www.levensloop.be/relays/aalst-2018 . Het stappenplan om correct in te schrijven vinden jullie hier vinden. Vanaf dit jaar kan inschrijven ook op de papieren lijsten die op school omhoog gehangen worden. Na het invullen van naam en mailadres én na betaling van €10 worden jullie door ons ingeschreven.
Daarnaast kunnen er vrijblijvend één of meerdere giften gestort worden, zowel per team als per deelnemer. Het stappenplan hiervoor is ook terug te vinden in bijlage.


Wie graag komt supporteren, is uiteraard welkom. Langsheen het volledige parcours staan er allerlei drink- en eetstanden opgesteld. Het wordt met andere woorden een sfeervol evenement!

 

Hopelijk kunnen we ook dit jaar rekenen op heel wat enthousiastelingen!

 

Alvast hartelijk dank voor jullie deelname en steun!

 

Jill De Brouwer en Kaat Bracke

bottom of page