• KD

Quiz leerlingenraad

Neem je agenda, gsm of kalender erbij en omcirkel vrijdag 30 april met een dikke rode stift want de leerlingenraad organiseert in samenwerking met de ouderraad een ONLINE QUIZ!


In vijf spannende rondes naam je het samen met je gezinsbubbel of met een digitaal team van maximum vijf personen op tegen de andere teams. Iedereen die wilt, mag meedoen, alle leeftijdscategorieën zijn welkom! Deze quiz is niet enkel bedoeld voor DvM'ers maar wel voor iedereen die zin heeft in een leuke quizavond. De quiz zal van start gaan om 19 uur, het einde is voorzien rond 22 uur. Alle deelnemers krijgen een apérobox die gevuld zal zijn met hapjes en drankjes. Het inschrijvingsgeld bedraagt 3 euro per persoon.


Zin om deel te nemen aan deze fantastische quiz? Super! Je kan je inschrijven via deze link. Het is belangrijk dat je alles grondig invult zodat je later makkelijk kan gecontacteerd worden voor extra info. Je bent pas ingeschreven wanneer je ook per persoon 3 euro inschrijvingsgeld hebt overgeschreven naar volgend rekeningnummer: BE72 0634 5311 4216 op naam van Tina De Bisschop. Als mededeling vermeld je jullie groepsnaam en indien je niet voor de hele groep betaalt, vermeld je ook voor wie je wel betaalt. Voor een vlot verloop wordt echter gevraagd om per team in één keer te betalen.

Recente posts
Archief