top of page

De eerste schooldag komt nu wel echt dichterbij. Normaal hebben jullie ondertussen ook ons DvMagazine in de bus ontvangen. Hierin vinden jullie heel wat info over de school en het komende schooljaar. 


We verwelkomen jullie graag op maandag 2 september om 8.30 uur. De leerlingen van de oudere jaren arriveren pas later op school. Jullie krijgen dus de kans om rustig de school te verkennen en klasgenoten te leren kennen. 
De eerste schooldag eindigt voor de eerstes om 15 uur.

Voor de begeleidende ouders voorziet de ouderraad een koffiemoment vanaf 8 uur. 
We voorzien een infomoment rond de werking van onze school en het gebruik van Smartschool op maandag 2 september van 8.45 uur tot 10.00 uur of dinsdag 3 september van 19.00 uur tot 20.30 uur. Gelieve in te schrijven via deze link zodat wij weten hoeveel mensen wij mogen verwachten.
 

De leerlingen van de hogere jaren worden op onderstaande momenten verwacht. We verzamelen telkens onder de luifel.

  • tweede jaar: 13.00 uur tot 15.30 uur

  • derde jaar: 10.00 uur tot 11.30 uur

  • vierde jaar: 10.30 uur tot 12.00 uur

  • vijfde jaar: 11.00 uur tot 12.30 uur

  • zesde jaar: 11.30 uur tot 13.00 uur

De nieuwe leerlingen van hogere leerjaren worden 30 minuten voor het beginuur van hun jaar verwacht aan de balie. Ze worden opgewacht door een klasgenoot voor een eerste kennismaking.

Jullie moeten die dag nog geen handboeken meebrengen, enkel schrijfgerief en papier is voldoende. De leerlingen van de eerste graad en de nieuwe leerlingen van hogere jaren ontvangen die dag ook hun chromebook of laptop.

We kijken ernaar uit om jullie te zien! Tot dan!

bottom of page