top of page
WEBbanner_koopvrouw-Oilsjt.jpg

Zie hier, zie daar, 'De koopvrouw van Oilsjt' weliswaar!

 

Komt dat zien! Komt dat zien! De Aalsterse koopvrouw Antoinette heeft een deal gesloten met de lokale oplichter Sylvère! Indien zij de som van 3000 dukaten niet voor de betaaltermijn van 3 maanden zou terugbetalen, mag Sylvère een pond vlees uit haar lichaam snijden, een schel dijbeen of een stuk borst bijvoorbeeld.

 

Komt dat zien! Komt dat zien! De rijke Gentse erfgename Portia zoekt een lief in het nieuwe seizoen van 'Goud, zilver of toch eerder brons?!'. Wie zal ze kiezen? Binnenkort te zien in de Aalsterse cultuurzaal!

'De koopvrouw van Oilsjt' is de DvMse theaterproductie van 2022! Niet enkel is dit stuk gebaseerd op Shakespeares bekende 'De koopman van Venetië', maar zijn er nog veel meer leuke knipogen naar de Engelse dichter zijn loopbaan in het stuk verweven (ideaal voor de grote Shakespearefans dus).

 

De komische bewerking op deze komedie is geschreven en geregisseerd door Emiel De Samblanx; met ondersteuning van onder andere Tom Bracke, Tina De Bisschop en Kim Van Mulders; met een cast van 27 getalenteerde leerlingen; met muziek onder leiding van Mattias Biesbrouck en een schoolkoor begeleid door Leen Dierickx en Karlien Willockx!

 

'De koopvrouw van Oilsjt' is op vrijdag 11 februari (om 20u.) en zaterdag 12 februari (om 15u. & om 20u.) te zien in de kleine zaal van CC De Werf.

To attend or not to attend? Een ticket kost slechts 6 euro per persoon! Reserveren doe je: HIER (plaatsen zijn beperkt).

 

(De voorstellingen verlopen volgens de coronaregels die op moment van spelen van toepassing zijn, CST en mondmaskers zullen nodig zijn.)

 

Tot dan!

Met enthousiaste groeten,
het koopvrouwteam

bottom of page