Warmste voetbaltoernooi

 

DvM Humaniora presenteert: 

 

Het warmste voetbaltoernooi

vrijdag 22 december '17

Op vrijdag 22 december - de dag voor de kerstvakantie - organiseert DvM Humaniora een groot voetbaltoernooi. Omdat we op deze datum niet echt kunnen rekenen op mooi weer, gaan we hiervoor naar het nieuwe sportcentrum 'Schotte' in Erembodegem. 

Deze sporthal is enorm, maar om verschillende praktische redenen splitsen we de school die dag op in twee groepen.

De eerste graad gaat 's morgens naar de kerstviering en speelt het toernooi in de namiddag. De tweede en derde graad spelen 's morgens het toernooi en gaan in de namiddag naar de kerstviering.

Leerlingen die graag willen meespelen, kunnen zich inschrijven vanaf vrijdag 24 november tot vrijdag 1 december. Er zullen inschrijvingsformulieren hangen in de grote luifel, naast de deur van de leraarskamer. Voor de eerste graad kunnen er groepen inschrijven van minimum acht en maximum tien personen. Voor de tweede en derde graad zijn dit groepen van minimum 7 en maximum 9 spelers. Het spreekt uiteraard voor zich dat je maar in één ploeg kan spelen.

Elke ploeg bedenkt een leuke ploegnaam en geeft aan in welke kleuren ze wenst te spelen. Probeer eventueel truitjes te krijgen van een zaal- of minivoetbalploeg. Wij gaan zaalvoetbal spelen, dus elke ploeg heeft een keeper nodig.Het is ook heel belangrijk om aparte zaalvoetbalschoenen of sportschoenen mee te hebben met witte zolen! Je mag niet spelen met de schoenen waarmee je naar de sporthal gestapt bent. 

Alle leerlingen die niet meespelen, gaan mee om te supporteren voor hun favoriete ploeg. Draag ploegkleuren, maak spandoeken, bedenk leuke slogans, ... Laat jullie inspiratie de vrije loop en koop vooral een pronostiek. Als je met zo'n formuliertje kan voorspellen dat jouw ploeg het toernooi wint, maak je kans op een mooie prijs! Al het geld dat op deze manier verzameld wordt, gaat integraal naar een goed doel van 'De Warmste Week' van Studio Brussel.

 

Sportieve groeten

Het organiserend team