top of page
  • KD

Dokters in spe

Olav Cornut, oud-leerling van DvM en bezieler van het digitale leerplatform www.doktersinspe.be is recent een samenwerking aangegaan met onze school. In het seminarie ‘voorbereiding op het ingangsexamen geneeskunde & wetenschapsolympiades’ mogen onze leerlingen aan de slag gaan met een schat aan digitaal uitgewerkt lesmateriaal om zich klaar te stomen voor het toelatingsexamen: gedetailleerde spreadsheets en samenvattingen van de leerstof staan tot hun beschikking, maar vooral ook professionele lesvideo’s ter ondersteuning bij het studeren en talloze uitgewerkte oefeningen uit vorige edities van het toelatingsexamen. Onze leerlingen zijn alvast razend enthousiast.


Dit waren alvast hun ervaringen met het leerplatform van Olav:


'De website is zeer overzichtelijk en bevat een schat aan informatie. Je vindt er tal van samenvattingen, oefeningen bij elk thema (deze worden bovendien een voor een uitgewerkt in een video) en lesvideo's. Alles is correct en nauwkeurig uitgelegd. Ben er zeker van dat deze site me enorm zal helpen bij de voorbereidingen op het toelatingsexamen.' - Janne Simoens (6LWI)


'De website heeft een duidelijke structuur. De combinatie van de samenvattingen en de filmpjes zorgen ervoor dat je de leerstof goed kan herhalen. Ik vind het fijn dat je ook oefeningen kunt maken na het leren. Dit geeft een goed beeld van hoe goed je de leerstof al beheerst.' - Palak Bansal (6LWI)


'Ik vind het een zeer gebruiksvriendelijke site met een duidelijke structuur. De theorie wordt zowel in filmpjes als samenvattingen aangeboden wat ik praktisch vind. Er is van elke oefening een filmpje met uitleg over de oplossing aanwezig. Dit vind ik ook handig om de oefening en je fouten beter te begrijpen.' - Céline De Meyst (6LWI)


'Ik vind de website van Olav geweldig. Het is zeer uitgebreid. Alles wat we deze jaren gezien hebben bij fysica, chemie, biologie en wiskunde staat er in. Ik vind het zeer handig dat er filmpjes en oefeningen zijn per thema. Ik vind deze website een echte aanrader voor een voorbereiding voor een toelatingsexamen geneeskunde." - Alexander Cobbaert (6WEWB)


'Ik vond het heel leuk om met deze website te werken. Je kan heel veel oefeningen vinden over elk onderwerp. Ook als je een oefening minder goed snapt, kan je een uitgebreide video vinden waarin ze de volledige oefening uitleggen. Dit vind ik heel leerzaam en zo kan je de fouten die je heb gemaakt beter begrijpen.' - Loranne Scheirlinck (6WEWA)


'De samenvattingen zijn heel overzichtelijk en volledig. Bij elke oefening hoort een filmpje met volledige uitwerking. Op deze manier word je toch begeleid bij het zelfstandig herhalen. Dit zal me zeker helpen ter voorbereiding van het ingangsexamen!' - Josfien Vermoesen (6MTWEs)Comments


Recente posts
Archief
bottom of page