• KD

Afscheid mevrouw Haeck

Onze school nam donderdag afscheid van mevrouw Michèle Haeck als directeur van de school. Vanaf maandag 1 maart mag ze genieten van een welverdiend pensioen.

Ze startte ooit als 12-jarige op de school, om er nadien in 1982 langs de andere kant van de schoolbanken te staan als leerkracht wetenschappen. In 2006 nam haar carrière een nieuwe wending als adjunct-directeur, onder leiding van toenmalig directeur mevrouw Christine Waegeman. Toen deze laatste in 2013 met pensioen ging, nam mevrouw Haeck de fakkel over als directeur.

Een groots afscheidsevenement was jammer genoeg niet mogelijk door corona. Toch slaagden de leerlingen en het personeel erin om haar een onvergetelijke (coronaveilige) laatste schooldag te bezorgen vol met verrassingen.

We danken haar voor de vele mooie jaren op DvM en wensen haar nog een prachtige toekomst toe vol met warme familiemomenten.

Op 1 maart verwelkomen we een nieuwe adjunct-directeur, mevrouw Freya Verlee. Zij zal mevrouw Ingrid Bockstal opvolgen, die directeur wordt.
Recente posts
Archief