• Stijn De Moor

Afstandsonderwijs vanaf 16 november

Volgens de recente (strengere) maatregelen van de overheid zijn we in de tweede en derde graad verplicht om minstens 50% afstandsonderwijs te organiseren. De eerste graad blijft 100% naar school komen.

We besloten om in de week van 16 november afstandsonderwijs te geven voor de derde graad en contactonderwijs voor de tweede graad. De week van 23 november wisselen we: afstandsonderwijs voor de tweede graad en contactonderwijs voor de derde graad.

Verdere afspraken worden via Smartschool gecommuniceerd.

Meer info over het plannen van de proefwerken volgt nog zodra we concrete info van de overheid krijgen.

Het oudercontact verschuiven we voor iedereen van woensdag naar donderdag 17 december. Het wordt sowieso een digitaal oudercontact. Een afspraak zal gemaakt worden via Smartschool.

We verwachten tegen eind volgende week meer info van de overheid te krijgen. Indien nodig zullen we bovenstaande afspraken bijsturen. Ouders en leerlingen worden via Smartschool op de hoogte gehouden.

Voor leerlingen die deze vakantie positief zouden testen, vragen we om toch de school te verwittigen via Smartschool. Wij zijn verplicht besmettingen aan het CLB door te geven. Zij volgen dit dan verder op.

Blijf zorg dragen voor elkaar en voor jezelf!

Vriendelijke groeten

De directie

Recente posts
Archief