• KD

Filmgala

Geen Nacht van de Film dit schooljaar, maar...

De leerlingenraad zorgde op 2 oktober voor een waardige vervanger en nog corona-proof ook: het Filmgala! Geen hele nacht dus deze keer, maar een filmavond met 2 topfilms. De aanwezige leerlingen waren uiteraard zeer blij met dit alternatief, dat dankzij de leerlingenraad toch nog kon doorgaan. Niet enkel de films, maar ook de randanimatie was top! Alles was tot in de puntjes verzorgd en gedecoreerd in het thema 'gala'. Wie wou, kon zelfs zijn of haar mooiste galakledij aantrekken.

Dankjewel aan de leerlingenraad: Viktoria, Femke, Robin, Emiel, Marie, Michiel, Sanne en de begeleidende leerkrachten mevrouw De Bisschop en mijnheer Van Lierde.

Hieronder vinden jullie enkele sfeerbeelden terug, maar meer foto's zijn te vinden op de facebookpagina van de leerlingenraad: https://www.facebook.com/profile.php?id=100054856026351.

Recente posts
Archief