• Stijn De Moor

Fietsweek

Zich verplaatsen met de fiets heeft een impact op vlak van milieu en mobiliteit en is bovendien goed voor de gezondheid. Onze school wil hier graag toe bijdragen en daarom organiseert het L.O.-team elk jaar een fietsweek. Alle lessen L.O. in de week van 21 september tot en met 25 september werden vervangen door fietslessen. Wij willen de leerlingen op die manier meer fietsvaardigheid bijbrengen en praktische ervaring met verkeersregels laten opdoen om van hen 'fietszelfstandige' leerlingen te maken.

Tijdens de 2 uur durende fietsles kregen de leerlingen zowel algemene uitleg van de fietsregels in het verkeer als praktische oefeningen om hun fietsvaardigheid te verbeteren. Dit alles ging door in de buurt van de sportarena van du Parc.

Hieronder zien jullie enkele foto's van de fietsvaardigheidsoefeningen.

Recente posts
Archief