Vooruitblik volgend schooljaar

June 30, 2020

Het schooljaar 2019-2020 wordt er eentje om nooit te vergeten. De coronaperiode heeft langer geduurd dan we hadden verwacht. We waren aangewezen op een lange periode van afstandsleren: les volgen a.d.h.v. filmpjes, vragen stellen via live-sessies, thuis opdrachten maken… Het was niet altijd eenvoudig. De vakantie is dan ook voor iedereen welverdiend!

Toch blikken we graag al even vooruit naar september. Vanuit de overheid kregen we al volgende mogelijke scenario's:  

 

De Veiligheidsraad bepaalt steeds welk niveau wanneer van toepassing is. Op 1 september wordt gestart met niveau 'geel'. Dit houdt in dat de leerlingen 4 dagen per week op school worden verwacht en 1 dag thuis werken via afstandsonderwijs. Leerlingen kunnen individueel op school worden uitgenodigd op deze dag indien nodig.

Tijdens de vakantie ontvangen we de definitieve draaiboeken vanuit de onderwijsinspectie. We hopen jullie rond 25 augustus via DvMagazine, dat de leerlingen per post ontvangen, op de hoogte te kunnen brengen van de juiste info voor de opstart.

 

Prettige vakantie!

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst