Proclamatie zesdes

June 29, 2020

Onze laatstejaars maakten vorige donderdag de ‘laatste treinreis door DvM’. Op het einde van de rit vol herinneringen aan de voorbije zes jaar ontvingen de leerlingen hun diploma. Ondanks dat ze geen 100 dagen en geen galabal konden vieren, was het toch een jaar om nooit te vergeten.

In de Onderwijsstraat in Aalst werden de leerlingen en hun ouders ontvangen door twee conducteurs. Het werd geen groot gezamenlijk evenement, maar een afscheid van de school in bubbels. Tijdens de treinreis door de school passeerden ze verschillende stations. In elk station was iets anders te beleven: een filmpje van de voorbije zes jaar, een filmpje van de leerkrachten, foto’s of livemuziek. Er was ook een halte waar ze een brief mochten schrijven naar zichzelf over 5 jaar. De terminus was de kerk, waar ze hun diploma en jaarboek kregen uit de handen van de directie. Een fles cava om nadien thuis te klinken mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Dikke proficiat aan alle leerlingen en hun ouders!  

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst