• KD

Openingsuren CLB tijdens zomervakantie

Het Vrij CLB Aalst is open tot 14 juli en terug vanaf 16 augustus van 8.30 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 16.30 u.

Wenst u een gesprek in verband met de studiekeuze in de periode van 1 juli tot 6 juli dan vragen we u, gezien de huidige corona-maatregelen, op voorhand een afspraak te maken voor een telefonisch of beeldbelcontact, en niet fysiek langs te komen. U kan deze afspraak telefonisch maken op ons algemeen nummer: 053 78 85 10 of via deze link: https://forms.office.com/r/CPMjd10GmU. U kan langs deze weg aangeven op welk(e) moment(en) u een telefonisch of digitaal contact wenst. Wij plannen dan een afspraak in met één van onze medewerkers. Vervolgens laten we u per mail het concrete tijdstip, naam van de medewerker en zijn coördinaten weten en vragen u dit te bevestigen.

Onze medewerker contacteert u dan op het afgesproken tijdstip.

Na 6 juli kan u wel fysiek langs komen maar maakt u ook best op voorhand telefonisch een afspraak.


Tot slot willen we uw aandacht vestigen op www.onderwijskiezer.be (en in het bijzonder de belangstellingsproef) waar u zelf mogelijks al antwoorden vindt op uw vragen. Tijdens de hele zomervakantie kan u trouwens voor algemene informatieve vragen ivm de studiekeuze ook op deze site terecht.


Tot woensdag 14 juli kan u ook op de algemene www.clbchat.be terecht.


Alvast een fijne zomervakantie, hou het veilig en blijf gezond!

Recente posts
Archief