Openingsuren CLB tijdens zomervakantie + info vaccinaties

June 17, 2020

Het Centrum voor Leerlingenbegeleiding zal gesloten zijn van 15 juli tot en met 15 augustus.

Voor vragen kan u op het CLB nog terecht tot en met 14 juli en vanaf 17 augustus van 8.30 uur tot 12 uur en van 13 uur tot 16.30 uur. In die periode zorgen de CLB-medewerkers voor 'permanentie' maar zal de fysieke bezetting beperkt zijn ten gevolge van de Corona-crisis. Omwille van bescherming en om u toe te leiden naar de juiste persoon, vragen we u om op voorhand telefonisch een afspraak te maken op 053 78 85 10.

 

De vaccinaties die niet konden doorgaan, zullen zeker ingehaald worden. Indien uw zoon of dochter in het verleden alle vaccinaties kreeg, dan zou hij of zij voldoende bescherming moeten hebben om dit korte uitstel te overbruggen. Het is dus niet nodig om hiervoor naar de huisarts te gaan. Kiest u ervoor om het vaccin toch door de huisarts te laten toedienen, laat ons dit dan zeker weten en vraag aan de huisarts om dit te registreren in Vaccinnet. Zo voorkomen we vergissingen volgend jaar. Heeft u vragen over de vaccinaties van uw kind? Wij registreren alle door ons toegediende vaccinaties in Vaccinnet. U kunt dit raadplegen via MyHealthviewer.be.

 

Of de onderzoeken volgend jaar zullen ingehaald worden, weten wij op dit moment nog niet. Heeft u of uw zoon of dochter een vraag of een bezorgdheid (bijvoorbeeld over groei, puberteit, gehoor, welbevinden,…), contacteer dan zeker de verpleegkundige die verbonden is aan de school. Dan kunnen we alsnog een onderzoek plannen.

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst