Vijfdes slaan aan het dichten

June 3, 2020

In het kader van de aanlooplessen rond de dichter Paul van Ostaijen kregen enkele vijfdes de opdracht om zelf een coronagedicht te schrijven op de typisch expressionistische wijze van van Ostaijen. Dit leverde knap materiaal op. De leerlingen leefden zich uit en maakten gretig gebruik van speciale typografische vormen, de kenmerkende collagetechniek en het vrije vers. De inhoud betrof ‘corona’ maar ook daar legden de leerlingen eigen accenten. We stellen jullie hieronder graag 6 gedichten voor:

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst