Stand van zaken - preteaching

May 6, 2020

Sinds 20 april zijn we gestart met preteaching. Elke klas ontvangt op zondagavond van de titularis een weekplanning en de concrete opdrachten per vak. De leerlingen kunnen zelf, indien ze willen, hun werk anders inplannen. Deadlines voor taken worden tegen het einde van de week gevraagd.
De nieuwe leerinhouden worden aangereikt als voorbereiding op het (al dan niet) herstarten van de lessen. Op dat ogenblik kunnen de reeds geziene nieuwe leerinhouden aan een sneller tempo worden hernomen op school.
Sommige leerkrachten bieden oefentoetsen aan. De punten hiervan worden in Smartschool geregistreerd. Op deze manier kunnen ouders de vorderingen van hun kind meevolgen. Deze beoordelingen tellen niet mee voor de eindscore, maar ze zullen wel meegenomen worden om ons op het einde van het schooljaar een juist beeld te kunnen vormen van waar de leerling staat. Binnenkort informeren we hoe we concreet de evaluatie zullen organiseren.
Op 15 mei verwachten we dan voor de eerste keer sinds half maart opnieuw de zesdejaars op school. We zullen dit op een voldoende veilige manier doen. Op school wordt hier volop aan gewerkt.
Aan iedereen goede moed gewenst in deze speciale tijden.

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst