Inschrijvingen, open dag en infoavonden

April 3, 2020

De formule van de open dag van DvM Humaniora die gepland was op zaterdag 14 maart werd aangepast na advies van de overheid. De inschrijvingen gingen wel door, gecombineerd met de nodige info. Tijdens de inschrijvingen werd gezorgd voor spreiding in ruimte (verschillende lokalen) en in tijd (inschrijven tussen 14 uur en 18 uur). Wij willen iedereen alvast bedanken voor het veilige verloop en voor het respecteren van de maatregelen. Wanneer evenementen opnieuw toegelaten worden door de overheid, zal indien mogelijk een nieuwe datum gekozen worden voor een open dag met rondleidingen en activiteiten in de lokalen.

Nieuwe inschrijvingen werden door de overheid ook stilgelegd, dit wil zeggen dat er sinds 16 maart geen inschrijvingen kunnen voltooid worden. Wel mogen ouders die hun kind wensen in te schrijven een mailtje sturen naar info@dvmhumaniora.be met daarin de nodige leerlinggegevens en een telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken. We nemen zelf contact op zodra we opnieuw mogen inschrijven.   

De geplande infoavonden voor de tweede en derde graad op 21 en 22 april zullen eveneens niet kunnen doorgaan. We proberen zeker via alternatieven de nodige info naar de ouders en leerlingen over te brengen. Meer info hierover volgt nog. 

Opmerking: Deze informatie kan wijzigen naargelang toekomstige maatregelen vanuit de overheid.

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst