Olympiadenieuws

March 27, 2020

Wiskunde Olympiade

Volgende leerlingen mochten naar de tweede ronde van de Wiskunde Olympiade op woensdag 4 maart: Philippe Buchinskiy, Karen De Schutter, Sanne Missiaen, Birthe Peeters, Yana Van Hyfte, Iebe Cobbaut, Sander Francq, Gust Goeman, Nikki Gryson, Anne Kraft, Elke Leeten, Janne Simoens en Akse Van Impe. Deze laatste leerling is zelfs geselecteerd voor de finale met een score van 111 terwijl de cesuur 103 was!

 

Geografie Olympiade

Emile De Cock uit 5WEWIB haalde 64% op de tweede ronde van de Geografie Olympiade. Daarmee zat hij boven de gemiddelde score (en dat als leerling uit het vijfde jaar!).

 

Fysica Olympiade

Mathieu Moernaut uit 5 WEWIB ging door naar de tweede ronde van de Vlaamse Fysica Olympiade. Hij haalde maar liefst 72% in de eerste ronde. De cesuur lag op 61%.

 

Olyfran

Ook de resultaten van Olyfran zijn bekend. We zijn fier op alle deelnemende DvM'ers want ons gemiddelde is 71,15 t.o.v. het Vlaams gemiddelde van 61,81 voor de tweede graad! 

In de derde graad lag ons gemiddelde op 66 t.o.v. 52,10 voor het Vlaamse gemiddelde. Mooie resultaten dus!

 

Informatica Olympiade

Michiel Segers uit 5WEWIB plaatste zich voor de finale van de Informatica Olympiade. In die finale werd hij 33ste van de 61 deelnemers.

 

Proficiat aan alle deelnemers!

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst