Ons 3

February 15, 2020

De week tegen pesten ging niet onopgemerkt voorbij. Donderdag 13 en vrijdag 14 februari werden antipeststippen uitgedeeld door Sikio. Ze brachten ook zelfgemaakte cake mee!! Vrijdagmiddag werden de leerlingen getrakteerd op een optreden van 'ons droi', een nieuwe Aalsterse meidengroep die liedjes brengt in het Oilsjters dialect. Nina, Steff en Shana schenken de opbrengst van hun optreden aan 'Kies kleur tegen pesten.'

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst