Alice Houvenaghel (6LWI) wint talenwedstrijd

February 3, 2020

Donderdagavond 30 januari heeft Alice Houvenaghel (6LWI) de jaarlijkse prestigieuze talenwedstrijd van Rotary Aalst gewonnen. De kandidaten uit vier Aalsterse scholen (SMI, Lyceum, SJC en DvM Humaniora) moesten in het Frans een vijf minuten durende presentatie geven over “l'importance du plurilinguisme dans la société multilingue pour nous, les jeunes de la génération Z”, het belang van meertaligheid in de huidige maatschappij. Met een verbluffende zelfzekerheid wist Alice de jury te overtuigen van haar kunnen. In het bijzijn van haar trotse leraar Frans, meneer Van Lierde, mocht ze de Valerius De Saedeleer wisselbeker én een boekenbon in ontvangst nemen. Wij wensen Alice een dikke proficiat met deze magnifieke prestatie!

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst