Seminarie Vlajo Challenge

December 8, 2019

16 leerlingen uit 5 Latijn en 5 Wetenschappen speelden tijdens het seminarie het bedrijfsspel VlajoChallenge. Ze waren allen baas van hun eigen virtuele onderneming in Aalst. Ze openden tijdens de eerste sessie hun eerste bloemenwinkel, dierenwinkel, kledingwinkel of afhaalchinees en waren verantwoordelijk voor de aankoop van producten, het aanwerven van personeel, het plaatsen van advertenties en nog veel meer. Ze waren elkaars concurrenten en het werd een spannende strijd om de eerste plaats! (Mevrouw François)

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst