Uitwisseling Granada

December 7, 2019

Begin november vertrokken we met twintig enthousiaste vijfdes richting Granada! Met een gezonde dosis stress stapten onze leerlingen van de bus aan San Agustinos, de school waarmee we jaarlijks uitwisselen. Het duurde niet lang of ze waren allemaal verdwenen, ieder naar hun gastgezin. Een week lang hebben we de school, de stad en de regio leren kennen, mochten we proeven van de Spaanse cultuur, leerden we talloze Spaanse woorden bij en maakten we nieuwe vrienden. Of het een geslaagde editie was? En of! We kijken al uit naar het bezoek in België in februari! (Mevrouw Van Mulders)

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst