Rikolto

November 29, 2019

Aaron van Rikolto (Vredeseilanden) was vandaag op bezoek bij alle vierdes. Hij was deze zomer in Honduras, waar hij getuige mocht zijn van hoe Rikolto de boeren in het zuiden ondersteunt. Maar dat lukt natuurlijk niet zonder degelijke ondersteuning. Onze vierdes zetten in januari mee hun schouders onder dit project door als vrijwilligers de gadgets van Rikolto te verkopen in Aalst. Ze weten nu waar die centjes naartoe gaan en zijn er helemaal klaar voor...

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst