• KD

Geografie-olympiade

Trots kunnen we meedelen dat 4 (van de 10 deelnemende) leerlingen geselecteerd zijn voor de tweede ronde van de geografie-olympiade: Lander Meyst (6WEWb) , Emile De Cock (6WEWb), Emma Vander Biest (6LWI) en Geike Cypers (6LWI). Emile haalde bovendien de hoogste score van alle deelnemers (1339 in totaal) en doet daarmee nog veel beter dan vorig schooljaar! Daarenboven doen onze leerlingen het gemiddeld gezien een pak beter dan het Vlaamse gemiddelde.

Mijnheer D'Hoker is bijzonder trots: "Het voelt als een opsteker tijdens deze barre onderwijstijden en een bevestiging voor het streven van mijzelf en mijn collega's naar inzicht en solide kennis als basis (onder andere voor het vak aardrijkskunde)."

De eerste ronde vond plaats op 28 oktober. De tweede ronde zal doorgaan op 3 februari in UGent.

Recente posts
Archief