Olympiadenieuws chemie en geografie

November 26, 2019

Enkele van onze leerlingen haalden mooie resultaten op de olympiades:

Op woensdagnamiddag 14 november konden de leerlingen van de derde graad deelnemen aan de eerste ronde van de Vlaamse Chemie Olympiade. Een aantal van hen behaalden een mooi resultaat waarvoor een dikke proficiat! Philippe Buchinskiy (6 LWI) mag doorgaan naar de tweede ronde waar hij zijn chemiekennis verder kan bewijzen. Bovendien mag hij ook een halve dag gaan experimenteren in een heus universitair chemisch laboratorium tijdens de “DoeChemie” activiteit.

Op woensdag 6 november ging op school de eerste ronde van de Geografie Olympiade door. Verschillende leerlingen haalden een knap resultaat maar 1 leerling stak er met kop en schouders bovenuit. Emile De Cock uit 5WEWb haalde een topscore en mag daarom op woensdag 5 februari deelnemen aan de halve finale in Ugent! Dikke proficiat en we duimen samen voor hem!

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst