Bezoek Aquafin

November 18, 2019

Op donderdagnamiddag 7 november trokken de leerlingen van 3 Latijn en 3 Wetenschappen naar Liedekerke voor een bezoek aan de waterzuiveringsmaatschappij Aquafin. Deze uitstap kaderde perfect binnen het vak chemie, aangezien de leerlingen op dat moment de leerstof over verschillende scheidingstechnieken aangeleerd kregen. De leerlingen werden rondgeleid door een gids, en kregen de kans om sommige van deze technieken die gebruikt worden voor de waterzuivering van dichtbij mee te volgen.

Bekijk hier enkele sfeerbeelden van deze interessante uitstap:

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief