• KD

Interscholen voetbal

Op woensdag 20 en woensdag 27 oktober 2021 vond het interscholentornooi voetbal plaats op de terreinen van de Osbroek. Heel wat leerlingen waren enthousiast om deel te nemen, waardoor we in totaal maar liefst 6 ploegen konden inschrijven om de kleuren van de school te verdedigen.


En dat deden ze zeer goed! Wat een mooie prestaties van onze jongens en meisjes! De meisjes van de derde graad werden 2de en de jongens van de derde graad behaalden zelfs de 1ste plaats na het winnen van hun 4 wedstrijden. Dikke proficiat!


Ook onze teams van de eerste en tweede graad deden hun uiterste best tijdens de poulewedstrijden om een plaatsje in de volgende ronde te bemachtigen. Jammer genoeg waren het enkel onze vierdes die door konden stoten. Ze bereikten uiteindelijk zelfs de finale! Daarin werden ze 2de na een spannende reeks penalty's. Dikke proficiat aan alle deelnemers!


Recente posts
Archief