Alias, stadstentoonstelling en workshop

October 30, 2019

Op donderdag 24 oktober maakten de leerlingen van het eerste jaar, via een interactieve stadswandeling ALIAS, kennis met hedendaagse kunst. Op verschillende locaties verspreid doorheen de stad ontdekten ze een zestal hedendaagse kunstwerken, waaronder eentje genomineerd voor een heel belangrijke kunstprijs. Samen met een kunstkenner en workshopbegeleider gingen de leerlingen zelf creatief en expressief aan de slag rond het thema 'identiteit'. Dit deden ze in Netwerk, het Centrum voor hedendaagse kunst en onafhankelijk filmhuis. 

Hieronder zien jullie enkele foto's van deze interessante dag:

 

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst