Jobshadowing in Spanje

October 20, 2019

DvM zet de eerste stappen in een KA1 mobiliteitsproject van Erasmus+. Dit EU-programma voor onderwijs en opleiding biedt de mogelijkheid om in het buitenland te studeren, een opleiding te volgen of ervaring op te doen. Onze leerkrachten mevrouw Limpens, mevrouw Masschelein en mevrouw Veldeman deden de voorbije week een jobshadowing in het Zuid-Spaanse Úbeda. Ze maakten deel uit van een Europese delegatie leerkrachten uit Frankrijk, Kroatië, Italië en Hongarije die hartelijk ontvangen werden om lessen bij te wonen op de middelbare school IES Los Cerros. De focus lag op meertalig onderwijs en CLIL, maar ook schoolsystemen, organisatievormen en lesniveaus worden vergeleken. Er stonden ook culturele activiteiten op het programma die een taalbad vormen door de aanwezigheid van zoveel nationaliteiten.
Een boost voor CLIL-leerkrachten!

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst