Dag van de jeugdbeweging

October 18, 2019

Onze leerlingen zijn met velen aangesloten bij een jeugdbeweging, en daar zijn ze heel fier op! Dat getuigen onderstaande foto's, die genomen zijn ter gelegenheid van de dag van de jeugdbeweging. Op deze feestdag mogen alle leerlingen die aangesloten zijn bij een jeugdbeweging in hun uniform naar school komen. Met dit initiatief willen de Vlaamse jeugdbewegingen het engagement van duizenden jongeren in de kijker zetten die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan 250 000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.

 

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

May 19, 2020

May 16, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst