Stop de armoede

October 17, 2019

Wie de laatste weken op onze school vertoefde, kon er niet naast kijken: de derdejaars voerden actie tegen armoede! De leerlingen van 3LA en 3LB verzamelden vingerafdrukken tegen armoede, 3WETa en 3WETb wilden liefst zo snel mogelijk naar een wereld zonder armoede vliegen, 3ECBa en 3ECBb lieten ons mee voelen wat een last armoede met zich meebrengt in de vorm van steentjes en bootjes en 3ECAa verzamelde speelgoed onder het motto 'iedereen wint met de Sint'. 

Het was uiteindelijk deze laatste klas die zijn project mocht voorstellen op het podium van het Werfplein op donderdag 17 oktober. Ze vormden er samen met andere Aalsterse scholen en organisaties een grote puzzel met verschillende tips tegen armoede. Ze rapten er ook op los, samen met rapper Tachini, en lieten horen dat ze er allemaal samen voor gaan: gelijke kansen voor iedereen!

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload