Busevacuatie

October 17, 2019

Onder het motto 'een verwittigd man is er twee waard', oefenen we jaarlijks de busevacuatie. Leerlingen leren hoe ze op de meest efficiënte manier een bus kunnen ontruimen. Dit gebeurt in 2 fasen: eerst krijgen de leerlingen uitleg over de evacuatie op stoelen onder de luifel door mijnheer Van Houtte of een begeleidende leerkracht. Daar oefenen ze ook al eens de evacuatie zelf vanop de stoelen. Nadien gaan de leerlingen naar de Burchtstraat, waar een echte bus hen staat op te wachten om de evacuatie zo snel mogelijk uit te voeren.  

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst