Dag van de leerkracht

October 4, 2019

We denken vandaag aan alle leerkrachten die, dag in dag uit, hun beste beentje voorzetten voor de leerlingen. En ook de directie en de leerlingen van onze school dachten daar zo over. De leerkrachten werden vanmorgen verwelkomd door een liedje en applaus onder de luifel. 's Middags werden ze door de directie getrakteerd op een broodjesbuffet, maar de grootste verrassing moest nadien nog komen: enkele leerlingen hadden voor een uitgebreid dessertenbuffet gezorgd. Bedankt aan iedereen om jullie waardering te tonen voor onze leerkrachten.

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst