Bedrijfsbezoek Coca-Cola 3 Economie

October 1, 2019

Op dinsdag 24 september trokken de leerlingen van het derde jaar economie naar Wilrijk voor een bedrijfsbezoek aan Coca-Cola Enterprises Belgium. In een ultramodern bezoekerscentrum werden ze aan de hand van tablets in 2 teams verdeeld die het tegen elkaar opnamen in een spannende quiz over Coca-Cola. Vervolgens mochten ze in een labo ontdekken welk drankje het best bij hen past, en kregen ze meer informatie over hoe Coca-Cola rekening houdt met het milieu en dus veel aandacht schenkt aan recyclage. In een kleine bioscoop werden filmpjes getoond over het ontstaan en over de marketingstrategie van het populaire drankje. 

Nadien kregen de leerlingen allemaal een haarnetje, zender en hoofdtelefoon zodat het bezoek aan de werkvloer kon beginnen. De gids zorgde voor een deskundige uitleg over de productielijnen, bottel-,  verpakkings- en opslagafdelingen. Zeker en vast de moeite waard om te zien!

Het bezoek werd beëindigd met – hoe kan het ook anders – een verfrissend drankje uit het uitgebreide assortiment! Het was een leuke en leerrijke voormiddag.

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief