Plechtige opening nieuwbouw

September 30, 2019

De nieuwbouw van onze school, gelegen aan het Sint-Martensplein, is al een maand in gebruik, maar vrijdagavond vond de plechtige opening plaats. Er was eerst een woordje voorzien van mevrouw Christine Waegeman, voorzitter van de vzw Basisschool en Humaniora DvM, en de heer Christoph D’Haese, burgemeester van de stad. De avond werd opgeluisterd door het schoolkoor van de basisschool en ook de humaniora zorgde voor een muzikaal intermezzo. E.H. Marc Verwaeren zegende ten slotte de nieuwbouw in. 

Het gebouw, waar een jaar aan gewerkt werd, kostte 2 miljoen euro. Het resultaat mag er zeker zijn. De nieuwbouw omvat een fietsenstalling voor 200 fietsen, een overdekte speelplaats, een polyvalente zaal, 2 toiletruimtes en 2 klaslokalen.

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload