'Hoe omgaan met een tiener?'

September 18, 2019

De ouderraad organiseerde speciaal voor de ouders van de eerstejaars een infoavond in de aula van de nieuwbouw. De aanwezigen kregen eerst en vooral van mevrouw Ingrid Bockstal een uitgebreide kennismaking met Smartschool. Vervolgens kwam dhr. Chris Cobbaut tips en tricks aanbieden om een opgroeiende tiener te ondersteunen. De avond werd afgesloten met een gezelllige babbel en een drankje, aangeboden door de ouderraad. 

 

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

June 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst