Levensloop 5 en 6 oktober

September 11, 2019

Ook dit schooljaar neemt DvM Humaniora opnieuw deel aan Levensloop Aalst. Tijdens het weekend van 5 en 6 oktober wordt deze Levensloop (24 uren-loop of -wandel) georganiseerd in Aalst waarbij gedurende 24 uur door een team wordt gelopen of gewandeld langsheen het parcours. De organisatie van deze loop ligt deels in handen van Stichting tegen Kanker, deels in handen van vrijwilligers. Inschrijving voor deze loop bedraagt €10 per deelnemer en gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker. Uiteraard is het niet de bedoeling om 24 uur lang aanwezig te zijn. Jullie bepalen zelf hoe lang jullie op het parcours wandelen of lopen.

De start wordt gegeven op zaterdag 5 oktober om 15 uur, het einde is voorzien op zondag 6 oktober om 15 uur. Dit alles gaat door in het stadspark van Aalst (Parklaan). De bedoeling van deze levensloop is dat er in estafettevorm gedurende 24 uur minstens één deelnemer per ploeg op het parcours loopt en/of wandelt. Levensloop is géén competitie.

Wij zoeken uiteraard deelnemers die onze ploeg willen vervolledigen. Indien jullie een (half)uurtje kunnen vrijmaken op zaterdag of zondag, zouden wij jullie deelname alvast enorm op prijs stellen! Er is geen beperking op het aantal leden per team. Hoe meer enthousiastelingen zich aanmelden, hoe makkelijker we de 24 uren kunnen vullen. Indien je graag deelneemt, kan je je inschrijven via volgende website: https://www.levensloop.be/relays/aalst-2019. De pagina van ons team vind je op https://www.levensloop.be/teams/dvm-humaniora-loopt-1. Inschrijven kan ook op de papieren lijsten die op school omhoog zullen gehangen worden. Na het invullen van naam en e-mailadres én na betaling van €10 worden jullie door ons ingeschreven.
Daarnaast kunnen er vrijblijvend één of meerdere giften gestort worden, zowel per team als per deelnemer. Het stappenplan hiervoor is ook terug te vinden in bijlage.
Wie graag komt supporteren, is uiteraard welkom. Langsheen het volledige parcours staan er allerlei drink- en eetstanden opgesteld. Het wordt met andere woorden een sfeervol evenement!

Hopelijk kunnen we ook dit jaar rekenen op heel wat enthousiastelingen!

Alvast hartelijk dank voor jullie deelname en steun!

Jill De Brouwer en Kaat Bracke

 

 

 

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Pinnen op Pinterest
Delen op Google+
Please reload

Meest bekeken post

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente posts

May 19, 2020

May 16, 2020

Please reload

Archief
Please reload

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2020 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst