De ouderraad DvM Humaniora nodigt jullie uit op het vernieuwde concept van de Bietentocht: 

Lekker wandelen met DvM

Smikkeltocht 12 oktober 2019

Beste ouders, leerlingen en leerkrachten


Het is bijna zover...


Zoals gemeld in het artikeltje in de schoolkrant lanceert de Ouderraad van DVM-Humaniora op zaterdag 12 oktober 2019, onder het gloednieuwe motto “Lekker Wandelen met DvM”, een ambitieuze “Smikkeltocht”.
Het wordt een tragere “culinaire” wandeling waarbij we “lekker” en “wandelen” letterlijk nemen en waar je bij elke stop een onderdeel van een volledige maaltijd voorgeschoteld krijgt (zie verder) zodat je na de voleindigde wandeling eigenlijk ook lekker hebt gegeten. Bij een hap(je) en een drankje maken we op deze manier kennis met medeleerlingen, leerkrachten en ouders. Na de wandeling kan je in het Sociaal Centrum nog nakaarten bij een lekker glaasje wijn of een frisdrank.


De Smikkeltocht 2019 vertrekt dit jaar aan het Sociaal Centrum, Rerum Novarumstraat 4 in Aalst en voltrekt zich in de landelijke omgeving van het Kluizenbos. Parkeren kan op de parking aan het Sociaal Centrum en in de omliggende straten. We voorzien een traject van ongeveer 6 km. Ook dit jaar vragen we om viervoeters thuis te laten.


Wanneer: Zaterdag 12 oktober 2019
Hoe laat? We vertrekken om 17.00, 17.40, 18.20 en 19.00 uur
Niet vergeten:
 Zaklamp
 Stevige stapschoenen
 Aangepaste kledij
 Paraplu (hopelijk niet nodig)
 Goed appetijt


Waarvoor zorgt de Ouderraad?
 U wandelt en geniet, wij zorgen bij de verschillende stops voor spijs en drank. U krijgt dus achtereenvolgens een soepje met een boterham, stukjes witte/zwarte worst (optioneel met ajuinchutney), een pastagerecht met saus, dessert (cake of rijstpap of chocomousse) en koffie, een wit wijntje, streekbiertje of vruchtensapje. Dit alles voor 10 euro per persoon.
 Verrassingsacts …
 Trajectbewijzering.


Om dit alles in goede banen te leiden vragen wij u om voor 4 oktober 2019 in te schrijven aan de hand van het inschrijvingsformulier dat jullie ontvangen hebben en dit aan de balie te overhandigen. We gaan mee met de tijd en vragen u om ten laatste tegen 10 oktober het bedrag over te schrijven op de rekening van de Ouderraad DvM op BE58 7310 2264 0579. Cash heeft u enkel op het einde van de wandeling nodig om nog van een wijntje of frisdrank te genieten in de zaal van het Sociaal Centrum.


We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten of weer te zien op de eerste Smikkeltocht ! Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gestemd op 12 oktober 2019.


De ouderraad

                             

© 2009 - 2019 by Stijn De Moor // 2019-2021 by Kristin Droessaert - DvM Humaniora - Onderwijsstraat 2 - 9300 Aalst