top of page
banner forms (23 x 6 cm).png

Beste ouders en leerlingen

Fijn dat jullie interesse tonen in onze school. Via de link hieronder kan u de infosessie van 8 februari opnieuw bekijken. Deze info bevat algemene informatie over onze werking in het eerste jaar. We raden dus zeker aan om ook de virtuele rondleiding te bekijken voor een bezoek aan de lokalen en lessen. U kan ook de link naar onze folder hieronder terugvinden. 

De inschrijvingen voor de Aalsterse secundaire scholen voor het volgende schooljaar verlopen via de school zelfg vanaf 12 maart 2022 om 9 uur. Vergeet voor de inschrijving zeker het rijksregisternummer (Kids-id of identiteitskaart) niet mee te brengen.

Schrijf je een indicatorleerling in, breng dan ook een bewijs mee dat je reeds een studiebeurs hebt ontvangen voor dat kind.

De voorrangsperiode voor broers/zussen of kinderen van personeel liep van dinsdag 1 februari 2022 tot en met vrijdag 25 februari 2022. 

Inschrijven in hogere jaren kan vanaf dinsdag 19 april 2022. Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier op onze website. 

Met vriendelijke groeten

Directie DvM Humaniora

bottom of page